BNI Mainport Amsterdam > Leden > Riders Vision

Riders Vision
Elecktrische mobiliteit

Over onze ambitie zijn we duidelijk. Wij willen graag uitbreiden en staan open voor partners die geïnteresseerd zijn in de mobiliteitsoplossingen die wij aanbieden en ontwikkelen.

Deze partners zoeken wij door heel Nederland zodat wij alle klanten vanuit een regionale aanpak de service en garantie kunnen verzorgen.

 

 

Het team van Riders Vision e-Mobility bestaat uit een groep professionals onder leiding van Peter Scheele en Karin van den Berg – Hulshoff. Directeur Peter Scheele is in november 2017 gestart met zijn import en dealerschap van diverse elektrische motoren. De oprichting van Evoke Benelux BV voor het nieuwe merk Evoke Electric Motorcycles kreeg gestalte evenals het toevoegen van Kumpan Electric als importschap voor Nederland.

In 2019 werd er een re-branding gerealiseerd naar Riders Vision. Dat elektrische mobiliteit duidelijk een duurzame toegevoegde waarde levert op een veel groter vlak zoals veiligheid, bereikbaarheid voor een grotere doelgroep en inzicht dat wij de wereld sterk verduurzamen door passende mobiliteit aan te bieden is wel duidelijk. Met de komst van Karin van den Berg – Hulshoff heeft Riders Vision de benodigde Automotive importeurs expertise in huis gehaald.

Jongeren hebben een grote plek binnen Riders Vision e-Mobility wat blijkt door de aanvullingen van expertise en productontwikkelingen op een breder vlak. Om die reden betrekken wij op structurele manier jongeren en studenten bij ons bedrijf, zodat zij hun visie op duurzame stedelijke mobiliteit blijven geven en deze mee te nemen in onze ontwikkelingen.

MELD JE AAN VOOR ONS ONTBIJT