BNI Mainport Amsterdam > Leden > Mercure Hotel Amsterdam West

Mercure Hotel Amsterdam West
Hotel en congrescentrum

Hotel voor reizigers op zoek naar plaatselijke en authentieke ervaringen

“Welkom in ons hotel, gunstig gelegen naast de snelweg. Het stadscentrum van Amsterdam is eenvoudig te bereiken met de bus en er is een pendeldienst naar de luchthaven van Schiphol. Of maak gebruik van ons parkeer, slaap- en vliegarrangement” Ronald Slomp, Hotelmanager

 

 

U voelt zich direct thuis bij Mercure. Het viersterren Mercure Hotel Amsterdam West is zeer strategisch gelegen op een steenworp afstand van Schiphol, is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en vanaf de snelwegen A4, A9 en A10 midden in de Zuidas nabij het RAI congrescentrum en ca. 5km van centrum in Amsterdam . Een ideale locatie voor vergaderingen, flexibel werken en voor zakelijke afspraken met ontbijt, lunch en of diner. Zet uw koffers neer en geniet heerlijk van onze faciliteiten.

Nabij het Mercure Hotel Amsterdam West liggen de Oeverlanden en het Amsterdamse Bos. Beide zijn prachtige natuurgebieden, ideaal voor een wandeling of picknick. De perfecte plek om te rustig genieten van een weelderige groene omgeving. Ontdek het historische centrum van Amsterdam, gemakkelijk bereikbaar vanuit het hotel. Geniet van een cultureel uitstapje naar het Rijksmuseum of Van Gogh Museum en bezoek het Anne Frank Huis. Snuffel op de beroemde Albert Cuypmarkt en het Waterlooplein.

Vanuit het hotel neemt u de gratis pendelbus naar Schiphol. Met het openbaar vervoer zijn onder meer het centrum van de stad, het World Trade Center en de RAI snel en gemakkelijk bereikbaar.

MELD JE AAN VOOR ONS ONTBIJT