BNI Mainport Amsterdam > Leden > Image by Colours

Image by Colours
Imago-advies

Als professional en ervaringsdeskundige help ik 45+ mannen/vrouwen en ondernemers aan hun persoonlijke presentatie.

Mijn vakkennis en persoonlijke ontwikkeling houd ik bij door het volgen en geven van trainingen en workshops in binnen- en buitenland.

 

 

Als jongen tussen twee meiden kreeg hij van thuis uit mee om te studeren maar ook zijn creatieve vaardigheden te ontdekken. Het gevoel van schoonheid voor mode, kunst en muziek zat er al vroeg in. Overdag werkzaam in diverse projecten als projectleider en ’s avonds ging hij naar school om zijn creatieve vaardigheden te ontwikkelen.

Na een 4-jarige avondstudie op de modevakschool en een visagisten opleiding bij Academie Louman in Amsterdam, kreeg hij de kans om in 2005 een opleiding te volgen als Imageconsultant. Door zijn jarenlange managementervaring, het opzetten van projecten en zijn kijk op mode, adviseerde een vriend hem om deze combinatie te bundelen. Zijn training als Imageconsultant kreeg hij ‘on de job’.

Hierdoor leerde hij in een kort tijdsbestek de zakelijke markt en de particuliere markt kennen. Een onderdeel hiervan is het geven van presentaties, workshops, het geven van kleur- kleding- en stijladviezen, imagetrainingen en het begeleiden bij een kledingprotocol.

Na de opleiding maakte Lorenzo een uitstapje naar Londen waar hij met een aantal imageconsultants een groep vermogensbeheerders mocht aankleden na een kleur- en een stijladvies. Dit was tevens zijn examenopdracht. Een aantal keren bezocht Lorenzo als studiereis samen met een aantal imagoconsultants de steden Milaan en Rome.

MELD JE AAN VOOR ONS ONTBIJT