FleurBij
Social media specialist

Lange termijn investering door aandacht
Je wilt toch dat jouw klanten en relaties bewust voor jou of jouw bedrijf kiezen?

Omdat jij niet alleen van betekenis bent bij het vinden van een ultieme oplossing. Je wilt die persoon ook zo blij maken dat hij op een later moment opnieuw aan je denkt.

 

 

Sinds 2001 werk ik met klanten. Het begon met een bijbaantje aan de kassa, informatiebalie en op kantoor. Van frontoffice medewerker werd ik klantadviseur bij een assurantiekantoor. Vervolgens wilde ik ook de andere kant ervaren en heb ik ervaring opgedaan bij de klantenservice van een verzekeraar. De stap erna was onafhankelijk informeren en adviseren aan consumenten bij de Consumentenbond.

Momenteel help ik bedrijven bij het verbeteren van hun dienstverlening door klantgericht te werken. Ik draag graag bij aan het veranderen van de markt. Mijn ultieme einddoel is om maatschappelijk impact te maken.
FleurBij is opgericht om trainingen te verzorgen en om professionals en bedrijven een stap verder te helpen. ‘Fleur’ in de naam FleurBij staat voor groeien en bloeien en ‘Bij’ staat voor samen. Samen groeien, dat kan bij FleurBij.

MELD JE AAN VOOR ONS ONTBIJT