BNI Mainport Amsterdam > Leden > Divendal Repro

Divendal Repro
Drukker

Mijn letters maken een onvergetelijke (in)druk!
Bij ons zit je goed voor je huisstijl en familiedrukwerk.

Misschien ben je net gestart met een eigen bedrijf. Of draait jouw bedrijf al jaren mee maar wil je iets anders uitstralen. Dan is er een logo nodig en een huisstijl.

 

 

Gaan jullie trouwen? Dan is het tijd om iedereen die jullie belangrijk vinden op de hoogte te stellen! Van het ontwerpen van een huwelijkslogo, trouwkaarten en bedankkaarten, van tafelkaartjes in combinatie met menukaarten tot cadeau-labels en alles wat daar tussenin zit: Ik regel het voor jullie.

Is de wereld binnenkort een kindje rijker? Een geboortekaartje is minstens zo persoonlijk als de naam die jullie voor je kindje hebben bedacht.

Verlies van een dierbare brengt veel emoties met zich mee en een mooi afscheid is belangrijk voor het verwerkingsproces. Daarom moet alles kloppen, tot in het kleinste detail. Dat geldt ook voor het rouwdrukwerk en ondanks het korte tijdsbestek neem ik daar alle tijd voor.

Iets speciaals delen? Ga je verhuizen, wil je uitnodigingen versturen voor een vrolijk verjaardagsfeest, een bijzonder jubileum of een knus kinderpartijtje? Heb je zin om unieke kerstkaarten te versturen? Het kan allemaal met je eigen ontwerp. Bel voor een afspraak, dan zorg ik voor koffie en maken we er iets speciaals van!

MELD JE AAN VOOR ONS ONTBIJT