BNI Mainport Amsterdam > Leden > Carola Kesteloo

Carola Kesteloo Zakelijk tekstschrijver

Haar logo verraadt het al: geen overbodige verslagen, maar heldere teksten, passend bij het doel en medium.

Met een achtergrond als reclame- en marketingstrateeg concentreert ze zich op taal, met originele teksten voor websites, blogs of brochures. Een interview is meestal voldoende, ook voor een ’testimonial’ van jouw klant over een succesvol project of jullie werkrelatie. 

 

 

Zelf al wat geschreven? Dan kijkt ze je socials, nieuwsbrieven of rapporten en presentatie na. Als ‘creative business partner’ gaat ze verder dan spelling en grammatica alleen, zodat jij jouw klant nóg beter kunt bereiken. Met evenveel plezier redigeert ze jouw opzetje voor een ingewikkelde mail of offerte. Immers, met ‘gewone’ correspondentie geef je dagelijks je visitekaartje af. Nog een stapje verder? Dan kan ze jouw woorden herschrijven als een zogenaamde hertaling. Waarbij jij als afzender herkenbaar blijft.

Van haar bioritme heeft ze een product gemaakt: ‘overnight redactie’ (20.30 aanleveren, 08.30 retour) voor pakkende presentaties, foutloze teksten en overtuigende communicatie.

Wil je graag zelf je teksten maken, maar heb je angst voor een leeg scherm of vel papier? Of ken jij zulke ondernemers? Meld je dan aan voor haar workshop, iedere 3e dinsdag van de maand. Samen met de overige deelnemers aan de slag met handige tips om sneller, makkelijker en beter te schrijven.

.

MELD JE AAN VOOR ONS ONTBIJT