Bofacom
Zoekmachine optimalisatie

Bofacom is jouw online marketeer wanneer jij niet alleen je omzet wilt verhogen, maar ook jezelf beter wilt gaan profileren als bedrijf.

Als freelance online marketeer uit Zaandam werk ik met een breed scala aan creativiteit en kennis om het gewenste resultaat te behalen.

 

 

Inmiddels ligt de kennis niet alleen meer bij MSN, Hyves of Facebook. Nee, voor alle vragen omtrent jouw website, SEO, online advertenties of het verkopen op de Marketplaces ben jij bij Bofacom aan het juiste adres. Ik bied de brug tussen online marketing en -verkoop. Want verkopen willen we allemaal, niet waar?

Wat is jouw uitdaging op het gebied van online marketing? Als digital marketeer kijk ik samen met jou wat jouw doelen zijn en stel ik daarmee een passende online strategie op. Vervolgens worden de tools ingezet die leiden tot het optimale resultaat. Stuur mij een berichtje en je bent verzekerd dat er wordt gewerkt aan jouw online succes. Ik verzorg een totaaloplossing en ontzorg jou daarmee op het gebied van online marketing.

MELD JE AAN VOOR ONS ONTBIJT