BOEI 17
WordPress websites

Een website maken is tegenwoordig vrij eenvoudig. Een doelstelling realiseren is een heel ander verhaal. Hier kan veel tijd en geld in gaan zitten.

BOEI 17 ontwikkelt en verbetert WordPress websites. Voor elke uitdaging een oplossing is het motto.

 

 

Geld en frustratie Je weet dat er iets mis is, maar je kunt je vinger er niet opleggen. Langzaam geef je het op, maar de kosten gaan door. Laat ons je website kosten doorlichten. Samen kijken we of je kunt besparen of dat je je budget misschien beter kunt besteden.

Wat houdt ons op onze plek?

 • We werken voor ieder budget, mits realistisch.
  Een goede website of webshop maken kan veel werk zijn. Maar ben je bereid zelf veel te doen, dan is het mogelijk om voor weinig geld een prima website te ontwikkelen.
 • We houden ons aan onze afspraken.
  Beloftes doen we niet. We stellen doelen en proberen deze te bereiken. Het maken van duidelijke afspraken is belangrijk en je kan er van op aan dat wij ons aan onze afspraken houden.
 • We werken niet voor iedereen
  Ons doel is niet om rijk te worden, maar met professionals te werken die ons inspireren en energie geven. Wij doen ons best deze energie terug te geven.
 • We zijn geen ja-knikkers.
  We zijn specialisten met meer dan 15 jaar ervaring en geven graag onze mening. Maar, jij staat aan het roer en en maakt uiteindelijk de beslissing.
 • We weten ook niet alles.
  Je kunt alle vragen over je website, online marketing, sociale media, design en hosting bij ons kwijt, maar weten niet alles. De specialisten waarmee we samenwerken gelukkig wel.
MELD JE AAN VOOR ONS ONTBIJT