Arena Gym Training
Fitness / sportschool

Wij maken van iedereen een BARON. Een baron is altijd in beweging en neemt de regie in eigen hand.

Hij neemt verantwoordelijkheid over zijn eigen gedrag en is daardoor intrinsiek gemotiveerd om zélf een verandering te maken. Een verandering naar een succesvoller leven, zowel zakelijk als privé.

 

 

Daag je lichaam uit: alsof je nog in de oertijd zou leven. Je moet je lichaam voor de gek houden. Zorg dat je lichaam wordt blootgesteld aan (extreme)kou, hitte, honger en fysieke arbeid. 

‘’Je moet je lichaam voor de gek houden.’’
• Laat je lichaam maar denken dat: je nog aan het jagen (sprinten, krachttraining) bent en de kou moet trotseren om je gezin te voeden (koud douchen). Dat je soms de hele dag geen eten kunt vinden en pas tegen het einde van de avond een beer weet te vangen (vasten).
• Rust echt uit: alsof je op een onbewoond eiland zit zonder tv, internet, mobiel en laptop. Doe eens niks, echt niks.
• Neem de leiding over je gedachten: anders nemen je gedachten de leiding over jou. Leer te ontspannen, te focussen en actief op te laden of juist te ontladen.

Stel je open om preventief aan je gezondheid te gaan werken en werk aan jouw optimale doel. Wij helpen je graag op weg met al de content die we hierover maken en natuurlijk ben je bij arenagym op locatie van harte welkom. Voor ieder niveau, en elk fitheid level. Met personal trainer of zonder personal trainer, in groepen of zelfstandig, een heftige WOD of een rustige yogales.

MELD JE AAN VOOR ONS ONTBIJT